Vuonna 1991 perustettu Peltola Golf sijaitsee eteläisessä Janakkalassa Löyttymäen kylässä keskellä kaunista hämäläistä perinnemaisemaa. Olemme lähellä, sillä Riihimäelle on matkaa vain 20, Hämeenlinnaan 40, Lahteen 50 minuuttia ja pääkaupunkiseudullekin vain noin tunti. Yhdistysrekisteriin seura merkittiin 18.2.1992. Peltola Golf ry kuuluu Suomen Golfliit toon. Pidämme yllä jäsentemme tasoitusrekisteriä ja jäsenyyteen kuuluu lisäksi Pohjolan pelaajavakuutus sekä seitsemän kertaa vuodessa ilmestyvä Suomen Golflehti.

 

Kentän suunnittelijat Jarkko Svahn ja Sakari Eskelinen ovat onnistuneet luomaan yhden Suomen mielenkiintoisimmista yhdeksänreikäisistä kentistä osittain kauniiseen jokilaaksoon ja osittain ylängölle. Kentän par on 72, pituus punaisilta 4576, keltaisilta 5380 ja valkoisilta 5982 metriä. Kenttä tarjoaa kaiken tasoisille ja -ikäisille pelaajille sekä haasteita että onnistumisen iloa. Vuosina 2003 ja 2004 rakennettu kastelujärjestelmä mahdollistaa kentän hyvä kunnon läpi pelikauden.

 

Harjoitteluolosuhteemme ovat erinomaiset: range, jossa lyöntiharjoittelu tapahtuu aina ruoholta, on 250 metriä pitkä. Meillä on myös putti- ja pitching viheriöt sekä bunkkeri hiekkaesteharjoittelua varten. 6-reikäinen par 3 kenttämme tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet lähipelin harjoitteluun sekä aloittavien golffareiden ensiaskelten ottamiseen oikealla pelikentällä tutustuen lajiin.

 

Ajo-ohjeita

Pääkaupunkiseudulta: Helsinki-Tampere -moottoritietä Riihimäelle asti, mistä pohjoinen liittymä Lahden suuntaan (tie nro 54), radan alituksen jälkeen vasemmalle suuntaan JANAKKALA (alla C)-RYTTYLÄ (F), T-risteys suunta JANAKKALA, Turkhaudalta kylttien mukaan LÖYTTYMÄKI (B).

 

Pohjoisesta: Helsinki-Tampere -moottoritietä, mistä liittymästä TURENKI aina liikenneympyrään saakka, mistä HAUSJÄRVEN suuntaan ja edelleen kylttien mukaan LÖYTTYMÄKI

 

Lahdesta: Hausjärvi-Turkhauta-Jokimaa-Löyttymäki

 

Lammilta: Saloinen-Löyttymäki.

opaskartta, Peltola

Rakennuksen vaiheista

Klubi perustuu vanhaan hirsirakennukseen, joka on rakennettu alunperin reilut sata vuotta sitten Koivukehään, noin kymmenen kilometriä nykyisestä paikasta itään. Seinään on kirjoitettu vuosiluku 1914, mutta osa hirsistä on ollut jo aikaisemmin vuosikymmeniä ulkoseinänä. Rakennuksen perustana olleet käsin hakatut graniittikivet ovat nyt saaneet uuden arvoisensa paikan kukkapenkkien reunuskivinä.

Vuonna 2005 valmistuneessa klubitalossamme sinua palvelevat klubikahvila Paola (Aoik.)

ja hyvin varusteltu Pro Shop. Klubilla on myös kokoustilat sekä kabinetti.

 

Peltolassa on mahdollista myös majoittua vuonna 1932 valmistuneeseen, täysin remontoituun idylliseen navettaan rakennettuihin asuntoihin. Jokaisessa huoneessa on tv, kylpyhuone, parvi sekä minikeittiö (jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja keittolevyt). Lisäksi rakennuksessa on myös sauna, joka on majoittujien käytössä tarvittaessa.

 

Please publish modules in offcanvas position.